Bestel onze producten online

Ontdek onze blog

Alle tips & tricks voor de perfecte gelaatsverzorging.

Behandeling
  • April 1st, 2022

Strakkere en gladdere huid in 6 massagebeurten


Op een natuurlijke manier zonder producten minder cellullitis aan je lijf? Door middel van bindweefselmassage gaan we op de diepere lagen van je huid inwerken, de plaats waar collageen- en elastische vezels zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Gezichtsverzorging
  • February 27th, 2022

3 eenvoudige tips voor een stralende huid


Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om je huid te laten stralen. Deze 3 eenvoudige tips zetten je alvast op weg om jouw doel, een stralende huid, te bereiken.

Behandeling
  • February 4th, 2022

Waarom massages goed voor je zijn


Op tijd en stond een volledige lichaams- of gezichtsmassage is niet alleen goed voor je mentale rust en volledige ontspanning. Het is ook echt fysiek deugddoend. Maar wat zijn dan de andere voordelen?

Promoties
  • May 4th, 2021

Maak je klaar voor Season of Giving van 6 tot 9 december!


Season of Giving gaat binnenkort opnieuw van start ⛄️ 4 dagen met mooie promo's van -20% op een leuke selectie van producten, van 6 tot en met 9 december. Wees er op tijd bij en plaats je bestellingen zo spoedig mogelijk om gebruik te kunnen maken van die promo! ⛄️

Promoties
  • May 4th, 2021

De Black Friday Deals zijn bekend! -40 % op tal van producten , sla NU je slag


De deals voor Black Friday zijn gekend💙 -40% op een mooie selectie van producten💙. Let op! Plaats je bestelling ten laatste 25/11 om middernacht zodat ik jouw producten mee kan bestellen. Dit zijn de uitverkoren producten dit jaar aan -40%, ik kan het niet genoeg zeggen dat dit enorme deals zijn die je niet kan laten liggen 😍

Verzorging
  • May 4th, 2021

OH yes! De LumiSpa packages gaan zo snel ❤️.


Uit eigen ervaring kan ik meedelen dat de LumiSpa zo goed is💙 onmisbaar! Hij heeft mijn huid al zo veranderd💙. Het is dan niet voor niets een AWARD WINNER al enkele jaren op een rij!🏆 Er zijn super leuke packages aan een mooie voordeelprijs 💙. Kies zelf welke je het fijnste vind! Ideaal voor tijdens de Lockdown 3.0! #treatyourskin Ga snel naar de webshop en grijp deze kans, dames💙

Peel & Neutralizer
  • May 4th, 2021

Check onze AHA Facial Peel & Neutralizer


Waarom ga je ervan houden? Bevordert celvernieuwing. Stimuleert de collageenproductie om zichtbare lijntjes en rimpels te verminderen. Chemisch exfolieert om huidverkleuringen te verlichten.

Plumping lip balm
  • May 4th, 2021

Onze bestseller; De Plumping lip balm!👄


Heb je deze nog niet in je (make-up) tasje? 😳 Waar wacht je dan op! 🙋 Maakt je lippen tijdelijk voller na elke keer aanbrengen, hydrateert en geeft een mooi vleugje kleur💋 Ik heb hem zelf ook en ben hier heel tevreden over !