Bestel onze producten online

  • by:
  • February 27th, 2022
  • Category: Gezichtsverzorging

3 eenvoudige tips voor een stralende huid


Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om je huid te laten stralen. Deze 3 eenvoudige tips zetten je alvast op weg om jouw doel, een stralende huid, te bereiken.

stralende huid

Lijkt het je onmogelijk om je huid te laten stralen? Sukkel je met acne, onzuiverheden, doffe huid, droge huid of rimpeltjes? Zie je door de bomen van de verzorgingsproducten het bos niet meer? Klinkt een ochtendritueel voor je huid je als Chinees in de oren?

Alles start bij een juiste basis. Eentje die je nog kan uitbreiden met andere producten of voor specifieke problemen. Maar deze basistips zorgen ervoor dat je niet meer verloren loopt.

Deze 3 eenvoudige tips zijn de basis van een correcte huidverzorging die je huid weer kan laten stralen.

 

  • Reiniging 2 x per dag. Dit is de absolute basis en echt mijn stokpaardje als het over gezichtsverzorging gaat. Zonder correcte reiniging maakt het niet uit wat je daarna nog smeert of doet met je huid. Wat baat het om een dure dagcrème te smeren als deze niet eens tot je huid kan doordringen? Kies bij de reiniging voor een reinigingslotion- of gel die zacht al het vuil van je huid kan verwijderen. Denk niet dat je gelaat even afspoelen met water voldoende is. Vet of in het geval van je huid, talg, kan namelijk niet oplossen in water. Wanneer je je huid dus ‘wast’ met slechts water, zul je niet afraken van hetgeen wat je er eigenlijk af zou willen wassen; talg, onzuiverheden en alle vuiligheid waar je huid elke dag opnieuw weer aan wordt blootgesteld. Reinig zowel in de ochtend als voor het slapengaan.

 

  • Scrubben: de sleutel naar een stralende huid is jouw celvernieuwing en het tempo ervan. Een normale huid vernieuwt zich zo om de 28 dagen. Intussen stapelen de dode huidcellen zich op en zorgen die ervoor dat je huid doffer wordt en minder flexibel. Talg die door je huid naar buiten wordt geduwd, moet een langere weg afleggen naar de opening en heeft dus meer kans om ondertussen vast komen te zitten en voor ontstekingen te zorgen. 2 keer per week scrubben met een gepaste gezichtspeeling is essentieel om die celvernieuwing te stimuleren en te versnellen waardoor jouw huidje op een hoger tempo vernieuwd en jong gehouden wordt.

 

  • Hydrateren: Het is heel simpel, een mooie huid is een gehydrateerde huid. Dit beauty-mantra geldt voor elke leeftijd.
    Waarom hydrateren zo belangrijk is? Met volop hydratatie oogt je huid járen jonger, omdat het rimpeltjes vermindert, de huid meer volume biedt en licht beter van het huidoppervlak gereflecteerd kan worden. Hydratatie houdt je huid flexibel. Vergelijk het met een vochtige spons versus een opgedroogde spons: hetzelfde materiaal, maar een heel verschil. De juiste dagcrème biedt bovendien nog andere voordelen, naast hydratatie, zoals bescherming tegen de zon en blauw licht. Een goede nachtcrème zorgt er dan weer voor dat je huid kalmeert tijdens de nacht en volop kan herstellen. Voelt je huid niet gehydrateerd genoeg aan? Ga aan de slag met een hydraterend masker 1 a 2 keer per week.

 

Wat je kan doen en waarom je dit dient te doen, is nu wel duidelijk denk ik. Reinigen, scrubben en hydrateren: 3 magische begrippen in jouw skin-woordenschat vanaf nu!

 

Zit je nog met vragen over het HOE? Hieronder kan je mijn topselectie terugvinden van producten die je voor deze 3 stappen kan gebruiken.

Lumispa met aangepaste cleanser voor jouw huidtype: dit reinigingstoestel is 's werelds nr 1 in home skin care met talloze prijzen reeds gewonnen. Ook Celebs zoals Venus Williams en Angelina Jolie zijn fan! Deze reinigt niet alleen heel grondig, maar stimuleert ook de bloedsomloop, vermindert rimpeltjes en geeft je huid een nieuw leven!

Brighter Day Exfoliant Scrub: deze gezichtsscrub is zo goed voor je huid, een lichte korrel ook geschikt voor gevoelige huidjes. Deze innovatieve exfoliërende scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden die de poriën verstoppen, zodat je teint er glad en stralend uitziet.

Day Dream Protective Cream : deze dagcrème beschermt tegen UVA- en UVB-stralen, maar ook tegen blauw licht. Past zich bovendien aan elk huidtype aan met zijn bioadaptieve ingrediënten 

Pillow Glow Sleeping Mask: dit gelcrèmige gezichtsmasker helpt om de natuurlijke vochtbarrière van je huid op peil te houden en geeft de huid terwijl je slaapt een directe en langdurige hydratatieboost.

 

Schrijf je inop de nieuwsbrief en ontvang 10 € korting op je eerste bestelling of behandeling.