Bestel onze producten online

  • by:
  • April 1st, 2022
  • Category: Behandeling

Strakkere en gladdere huid in 6 massagebeurten


Op een natuurlijke manier zonder producten minder cellullitis aan je lijf? Door middel van bindweefselmassage gaan we op de diepere lagen van je huid inwerken, de plaats waar collageen- en elastische vezels zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Benen

Eerst en vooral, wat is bindweefsel?

Bindweefsel is een belangrijk onderdeel van ons lichaam, je vindt het rond spieren en organen en doet, zoals de naam het zegt, verbinden.  Het geeft ons lichaam, en ook de huid, stevigheid.

 

Wat doet gezond bindweefsel ?

Het bindweefsel heeft veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt hyaluronzuur aangemaakt, dat er voor zorgt dat onze huid vocht vasthoudt en volume creëert. Ook collageenvezels en elastische vezels vormen een onderdeel van het bindweefsel en zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

 

Wat doet ongezond bindweefsel?

Bindweefsel kan afbreken of verharden, bijvoorbeeld door een minder gezonde levenstijl of te weinig beweging. Het is belangrijk om je bindweefsel flexibel en optimaal gezond te houden. Ongezond bindweefsel kan zorgen voor onderhuidse ontstekingen, ophoping van afvalstoffen, zuurstekort in het weefsel, verslapping van de huid, verlies van elasticiteit, doffe en grauwe teint.

 

Wat heeft dit nu te maken met cellulitis?

Cellulitis, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt waardoor een vernauwing van de bloedvaten wordt veroorzaakt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid wat zorgt voor putjes. Dit is in het kort wat cellulitis is.

 

Bindweefselmassage, een natuurlijke behandeling tegen cellulitis mét resultaat!

Het masseren van de sinaasappelhuid – cellulitis, bevordert de doorbloeding waardoor cellulite opmerkelijk kan verminderen. De manuele anti-cellulitismassage zal de vetkussentjes onderhuids losmaken, en het natuurlijke afvoersysteem van het lichaam te stimuleren. Cellulitis massage is 100% effectief en natuurlijk. We concentreren ons op de plaatsen waar we effectief cellulitis voelen en waarnemen. De cellulitis massage kan een beetje pijnlijk aanvoelen, omdat het vet als het ware wordt los gemasseerd. De cellulitis massage is geen ontspannende maar wel een zeer effectieve massage.

 

De resultaten van bindweefselmassage voor het lichaam

De resultaten zijn relatief snel zichtbaar indien de massage enkele malen wordt uitgevoerd, met een tussenpauze van maximum een week. Wanneer de cellen als het ware los gemaakt worden, hebben die enkele dagen nodig om te herstellen. Door middel van enkele behandelingen op korte tijd herstelt de huid zich op een mooie manier met een duidelijke vermindering van cellulitis, opheffing van onderhuidse verklevingen, versteviging van de huid, strakkere huid en afbraak van vetafzettingen.

Er wordt aangeraden om de bindweefselmassage in kuurverband uit te voeren. Bij Happy Beautiful People adviseren we gemiddeld 6 behandelingen met 1 massage per week. Je kan deze kuur na verloop van enkele maanden opnieuw uitvoeren indien gewenst.

 

Starten met de kuur doen we met een eerste korte intake + massage, gevolgd door 5 weken 1 x per week een half uurtje.

 

Klaar om de zomer tegemoet te gaan?

Â